Wisseloord Songs

Instagram

Follow Us

Event

Halfweg – Bogota

Details
Date: January 24, 2020
Time: 8.00 PM
Location:Haarlemeerstraatweg 79, Halfweg
Event Types: Concert
Target Audience: All ages
Organised By: Arkayne
About Tour

Arkayne is het alias van muzikale duizendpoot Kevin van der Tholen. De zanger, producer, multi-instrumentalist en songwriter zoekt de crossover tussen electronic dance en popmuziek, waarbij hij invloeden vanuit de dubstep, drum & bass, reaggae en progressive combineert met catchy zanglijnen en edgy gitaar-riffs.

Met materiaal rondt het thema ‘1/4 Life Crisis’ vertelt Arkayne zijn verhaal, wat zich afspeelt tijdens een moeilijke periode rond zijn 25e levensjaar. Stress, liefde, veranderingen, ontwikkeling, en the next step staan hierin op de voorgrond. Met veelzijdige songs die gaan van pompende clubtracks tot gevoelige popsongs neemt Arkayne je mee door de ups en downs uit deze periode, en weet hij dit te vertalen tot een energieke, dynamische en verfrissende show.

De afgelopen 4,5 jaar heeft Kevin op het conservatorium Haarlem gewerkt aan het ontwikkelen van zijn muziek skills. Maar er is een tijd van komen, en een tijd van gaan, en de tijd van gaan is gekomen. Deze showcase is ook zijn afstudeerconcert en hiermee komt er een einde aan het conservatorium tijdperk.